Kerst-In en Nieuwjaarsreceptie

07 Januari 2020 - uur

Op 27 december 2019 vond in 't Brugeind in Meerlo de jaarlijkse Kerst-In en Soldatenmis plaats. De voorzitter Henk van der Linden heette iedereen van harte welkom. In zijn toespraak keek hij terug op het afgelopen jaar, wat er zo allemaal had plaatsgevonden bij Afdeling Venray - Gennep e o. Aansluitend vond de Soldatenmis plaats, die werd opgedragen door Aalmoezenier Marcus Vankan. Hij had een mooie preek, waarnaar goed werd geluisterd. 

Na de mis begon het diner. Daar werd door iedereen goed van genoten. Ook was er de tombola met mooie prijzen. Na het dineer was er nog het gezellig samen zijn, met voor iedereen een drankje. Voorzitter Henk van der Linden bracht nog onder de aandacht, dat op 7 Januari 2020 in Brugeind de Nieuwjaars receptie zal worden gehouden. Hij bedankte ieder, en wenst een wel thuis.

                                ******************************************************

Nieuwjaars receptie op 7 Januari 2020 in Brugeind te Meerlo.
Onder het genot van koffie en de lekkere oliebollen, gebakken door Frits onze penningmeester, hield de voorzitter Henk van der Linden een toespraak. Hij heette iedereen van harte welkom op deze Nieuwjaars receptie,en gaf een overzicht van het afgelopen jaar,en wat er in het nieuwe jaar gaat gebeuren. Hij bedankte het bestuur voor het afgelopen jaar. Ook bedankte hij de dames van het bestuur voor de koffie, en de lekkere  dingen erbij. Ook de Afdeling Weert was op de receptie aanwezig. Jammer was, dat van onze eigen leden minder mensen aanwezig waren. De hartige hapjes tussendoor waren lekker,en werden geserveerd  door Gertie van 't Brugeind. Na het gezellig samen zijn bedankte de voorzitter Henk v d Linden iedereen. 

Nieuws