Reünie tevens Kerstdiner Lunettenkazerne Vught

16 December 2018 - uur

In de feestelijk aangeklede Prinsenkamer op de Lunettenkazerne ontving dhr. Joop Vroone namens de Afdeling ’s-Hertogenbosch de deelnemers aan de reünie tevens kerstdiner op 12 december 2018. Ook van de Afdelingen Valkenswaard en Midden-Brabant waren er met besturen en deelnemers aanwezig. Tevens ontbraken de Voorzitter en Erevoorzitter van het Regionaal Coördinatie Team Wapenbroeders Zuidelijk Nederland, dhrn Frans Maes en Edwin Jacobsz niet.

Met de passende muziek uit de zestiger jaren van de tweemans formatie 'Two Of Us' werd de middag in een gezellige sfeer doorgebracht. Zoals gebruikelijk bij deze bijeenkomst was er ook nog ’n tombola met mooie prijzen verzorgd.

Rond kwart voor zes gingen de deelnemers aan tafel voor het kerstdiner. Er stond een voortreffelijke maaltijd te wachten in buffetvorm en afsluitend een heerlijk toetje. In zijn toespraak blikte de Regimentsadjudant terug op het indrukwekkende optreden van Erik Krikke, waar hij met zijn eenheid naar toe was geweest. Het ‘mineurslied’ werd door de aanwezigen 'staand-gezeten' uit volle borst gezongen. Na het zingen van het lied werd de toost met brandewijn uitgebracht. 

Na het diner kon er nog even worden nagepraat onder het genot van een kopje koffie. Het gemeenschappelijke kerstdiner vormde een mooie afsluiting van de Wapenbroederlijke activiteiten van het RCT WZ-NL in het jaar 2018.

Wij wensen u prettige feestdagen toe en een gelukkig en gezond 2019

Naar de foto's van dhr. Hans Kroes > 

Nieuws