Schoolvoorstelling “De Keuze, wat zou jij doen?” in Roermond

15 Maart 2024 - uur

Op dinsdag 23 april verzorgd de Regimentsfanfare ‘Garde Grenadiers en Jagers’ van de Koninklijke Landmacht in samenwerking met de Bond van Wapenbroeders, Afdeling Roermond en Venlo de schoolvoorstelling “De Keuze, wat zou jij doen?” in theater de Oranjerie Roermond. In een levendige voorstelling met livemuziek en beeldrapportages geeft de show jonge mensen een beeld van het leven van veteranen en hun gezin. 

De voorstelling is speciaal gemaakt voor de laatste twee klassen van het basisonderwijs en de twee eerste klassen van het voortgezet onderwijs.

Het concert zal worden bijgewoond door ruim 700 leerlingen van BC Broekhin, Obs Aan de Roer en BS De Steenen Brug. Maar we hebben nog plaats voor andere scholen om aan te sluiten. Er worden twee voorstellingen gegeven en wel om 11:00u en om 13:00u.

Voor zowel de voorstelling van 11:00u als de voorstelling van 13:00u hebben we nog 300 plaatsen beschikbaar. Er zijn geen kosten aan het bijwonen van de voorstelling verbonden. Wel vragen wij u zich aan te melden op emailadres: m.hasebos@outlook.com ovv naam, welke voorstelling en aantal leerlingen en onderwijzers.

Adres: Theater De Oranjerie Kloosterwandplein 12-16 Roermond

Parkeren:  Q-Park De Oranjerie achterzijde Theater De Oranjerie

Wij hopen u op deze dag te mogen begroeten.

NB: Deelname is voor eigen risico; het bestuur kan niet aansprakelijk worden gesteld in geval van een calamiteit. Verder worden er vaak opnames/foto’s gemaakt voor de website. Deelnemers aan dit evenement gaan akkoord met het maken én gebruiken van fotomateriaal voor de website.

Nieuws