Vóór-Première film: "De vuurlinie" bij Afd. Roermond en Venlo

28 Augustus 2023 - uur

Op dinsdag 12 september 2023 zal de vóór-première plaatsvinden van de film “De Vuurlinie” in de bioscopen van  Foroxity Sittard/Geleen en Roermond. Aanvang 20:00 uur, inloop vanaf 19:30 uur.
De Bond van Wapenbroeders, Afd. Roermond en Venlo heeft samen met de Veteranenvereniging Stein en met medewerking van Foroxity dit kunnen organiseren. De Bond van Wapenbroeders, Afd. Roermond en Venlo treedt op als gastheer bij Foroxity Roermond.

Voor veteranen geldt een speciale entreeprijs van € 7,00 en gratis popcorn op vertoon van hun Veteranenpas.

Via deze link naar de website waar u de kaartjes kunt bestellen.

De film is geïnspireerd op het leven van de Nederlandse militair Marco Kroon.

De indrukwekkende trailer van de nieuwe Nederlandse film De Vuurlinie van regisseur Roel Reiné kunt bekijken via deze link.. 

De film:
Op missie in Afghanistan leidt Marco (Waldemar Torenstra) zijn manschappen op sterke wijze door vuurgevechten. Hij ontvangt daarvoor de hoogste onderscheiding die Nederland kent: de Militaire Willems-Orde. In de jaren erna raakt hij echter in opspraak en worstelt de militair met trauma’s die hij zelfs met zijn liefde Mirjam niet kan delen. In de media en op straat heeft iedereen bovendien een mening over hem. Marco belandt in een emotionele rollercoaster. Wanneer hij zijn gelijk probeert te bewijzen, staat hij misschien wel voor zijn moeilijkste missie ooit.

Vanaf 14 september a.s. gaat deze film "De vuurlinie" voor het overige publiek in première.

 
 
 
 
 
  •  
Nieuws