Eerbetoon bij graf Edwin Bray Booth in Margraten / Inventarisatie Memorial Day 2023

24 Maart 2023 - uur

Het Regionaal Coördinatie Team Wapenbroeders Zuidelijk Nederland heeft het graf van Edwin Bray Booth op de Amerikaanse Militaire begraafplaats in Margraten geadopteerd. Op 24 maart 2023 hebben Guido Beekwilder, lid van Afd. Roermond en Venlo met zijn zoon Timo  een bezoek gebracht aan het graf van Edwin Bray Booth, die op 24 maart 1945, dus 78 jaar geleden is gesneuveld en vervolgens begraven is te Margraten.  Zij hebben daar bloemen gelegd en een groet gebracht.

Het Dagelijks Bestuur RCT WZ-NL bedanken Guido en Timo Beekwilder als ook het bestuur van de Afd. Roermond en Venlo voor dit bijzondere eerbetoon.

Memorial Day 2023 

Op zondag 28 mei 2023 vindt de Memorial Day plaats op deze grote Amerikaanse Militaire Begraafplaats te Margraten. Evenals in voorgaande jaren coördineert het Regionaal Coördinatie Team Wapenbroeders Zuidelijk Nederland (RCT WZ-NL) voor de samenwerkende afdelingen de aanvraag van de plaatsbewijzen voor de Memorial Day Margraten. Hiervoor kunt u zich voor 1 mei a.s. aanmelden bij de secretaris van uw afdeling.

Aanmeldingen moeten uiterlijk 1 mei 2023 bij de secretaris RCT WZ-NL zijn ingediend. Op of kort na 26 mei ontvangt u uw plaatsbewijs.

Nieuws