Roermond / Venlo - Nieuws

In Memoriam: Wapenbroeder Peter Krebbeks Afd. Roermond en Venlo

16 februari 2021
In Memoriam: Wapenbroeder Peter Krebbeks Afd. Roermond en Venlo

*26 maart 1944 Roosendaal     ┼ 2 februari 2021 Roermond

Na een kortstondig ziekbed is ons lid, Peter Krebbeks, rustig op 76 jarige leeftijd ingeslapen. Peter Krebbeks, sinds 2004 lid en zijn vrouw Anny buitengewoon lid, wilde er meteen helemaal bijhoren door een Wapenbroederstenue aan te schaffen.

Peter was super paraat op de  gezellige contactavonden met schieten in Swalmen, waar hij een goed schutter bleek te zijn en regelmatig in de prijzen viel en als er muziek gemaakt moest worden bij de Kerst-in of bij het kampvuur op het jaarlijkse zomerfeest in Swalmen. Ook in het verzorgingshuis de Pollart en ’t Munster heeft hij zich met zich Hub Aendekerk op gitaar maandelijks verdienstelijk gemaakt door samen muziek te maken en te zingen met Anny in het Verzorgingshuis en de bewoners. Verder heeft hij als penningmeester van Thank You Britten mede de ontvangst, een Battlefield Tour en een boottocht over de Maasplassen georganiseerd voor Britse veteranen.

Duidelijk heeft hij ook zijn sporen nagelaten bij onze Bond van Wapenbroeders van de Afdeling Roermond en Venlo door zijn aanwezigheid in de PR-stand op de jaarlijkse Sjommelmèrt en de Limburgse Veteranendag te Roermond als een vriendelijke gast, vol kwinkslagen met een brede lach op zijn gezicht. We zullen ons Peter blijven herinneren als een attente Wapenbroeder, die hield van gezelligheid, lekker eten en een nazit met zijn pilsje.

De afscheidsdienst met beperkte Bondseer heeft plaatsgevonden in kleine Coronakring op dinsdag 9 februari om 13.30 uur in het Crematorium Tussen de Bergen te Roermond , waar de Banierwacht, een hoornblazer met de Last Post en enkele Wapenbroeders in aanwezigheid van zijn familie op waardige wijze de laatste eer aan Peter hebben bewezen, waarna hij in besloten kring is begraven op Natuurbegraafplaats Bergerbos in St. Odiliënberg.

Peter, kameraad, we zullen je missen. 
Dat jij moge rusten in vrede.
Adieu.

    

Wij wensen zijn echtgenote Anny, de kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Copyright © 2021 Wapenbroeders zuidelijk Nederland
Copyright © 2021 Wapenbroeders zuidelijk Nederland
Webdesign & CMS by Downdijk