Een veteraan vertelt: Adj. Emile van de Elshout

10 Oktober 2019 - uur

Maandelijks wordt er in het Generaal Spoorpaviljoen, gelegen bij het Nationaal Indië-monument en het monument voor Vredesoperaties  in het park bij kasteeltje Hattem te Roermond, een presentatie gehouden, georganiseerd door de Wapenbroeders van de Afdeling Roermond en Venlo. In het kader van “Een veteraan vertelt” wordt een lezing verzorgd door een veteraan over zijn ervaringen voor, tijdens en na  zijn uitzending naar een oorlogs- of crisis gebied. Deze maand zullen we een podium bieden aan Adjudant Emile v.d. Elshout die een lezing zal houden over de eFP (enhanced Forward Presence) missie in Rukla, Litouwen. 

De lezing vindt plaats op vrijdag 18 oktober 2019 en vangt aan om 19.00 uur. Het paviljoen is open vanaf 18.30 uur.  Iedere geïnteresseerde is welkom. Er kan in de omgeving beperkt worden geparkeerd ( niet op het Nationaal Indië monument zelf). Er is ruim voldoende parkeergelegenheid bij het nabijgelegen kasteeltje Hattem, slechts enkele minuten lopen naar het paviljoen.  Bij binnenkomst staat de koffie en thee klaar. Gezien de beperkte plaatsruimte in het paviljoen  wordt u verzocht zich aan te melden via bvw.afd.roermond@gmail.com  onder vermelding van het aantal personen.

Het belooft een interessante lezing te worden met deze veelvuldig uitgezonden veteraan in actieve dienst.
Via de website van de Wapenbroeders  www.wapenbroederszuid.nl/afdelingen/roermond-en-venlo  is meer informatie te vinden.

Een mededeling die betrekking heeft op de uitnodiging c.q. deelname: er worden vaak opnames/foto’s gemaakt voor de website. Deelnemers aan dit evenement gaan akkoord met het maken én gebruiken van fotomateriaal voor de website. 

Nieuws