Een veteraan vertelt: lkol b.d. Ton van Mastrigt

10 Februari 2019 - uur

Op vrijdag 22 februari 2019 organiseert de Bond van Wapenbroeders, Afdeling Roermond en Venlo een lezing in het kader van “Een Veteraan Vertelt”.  Deze lezing vindt plaats in het Generaal Spoorpaviljoen (Nationaal Herdenkingspark nabij kasteel Hattem) te Roermond. Luitenant kolonel b.d. Ton van Mastrigt zal zijn ervaringen over zijn uitzending als VN-waarnemer in het Midden-Oosten en over de gevolgen die deze uitzending voor hem heeft gehad met ons delen. Aan de orde komt o.a. zijn werk als VN waarnemer en zijn werk bij UNTSO vanuit Damascus op de Golan hoogvlakte; patrouilles in de Gaza-strook enz.

De lezing begint om 19.00 uur. Het paviljoen is open vanaf 18.30 uur. Iedere geïnteresseerde is welkom. Er kan in de omgeving beperkt worden geparkeerd, maar er is ruim voldoende parkeergelegenheid bij het nabijgelegen kasteeltje Hattem, slechts enkele minuten lopen naar het paviljoen. Met nadruk wordt u verzocht niet op een van de monumenten te parkeren. Bij binnenkomst staat de koffie en thee klaar. Gezien de beperkte plaatsruimte in het paviljoen, wordt u verzocht de deelname te melden via bvw.afd.roermond@gmail.com of telefonisch 06 52062326 met vermelding van het aantal personen.
Via de website van de Wapenbroeders www.wapenbroederszuid.nl/afdelingen/roermond-en-venlo is meer informatie te vinden.

Een mededeling die betrekking heeft op de uitnodiging c.q. deelname: er worden vaak opnames/foto’s gemaakt voor de website.
Deelnemers aan dit evenement gaan akkoord met het maken én gebruiken van fotomateriaal voor de website. 

Nieuws