Kerst-In 2018 Afd. Roermond en Venlo

18 December 2018 - uur

Op 16 december 2018 waren rond 16.00 uur al veel gasten aanwezig voor de Kerst-in Café de Ster in Maasniel. De Voorzitter a.i. van de Afd. Roermond en Venlo, dhr. Emile van den Elshout, begon na het openingswoord met het bekend stellen van de prijswinnaars bij het Beugelen en het Schieten. Pim Ermers werd in het zonnetje gezet voor zijn bijdrage het hele jaar door als Hoffotograaf voor de Bond van Wapenbroeders. Pim nogmaals bedankt.

Na een minuut stilte voor onze ontvallen Wapenbroeders, begon de opening. De Kerst-In werd door Hub Aendekerk (gitaar) en Carla (zang) geopend met stille heilige nacht aansluiten de kerstgedachte door Hub Aendekerk. Aansluitend werd de tombola gestart met de verkoop van de loten 100 prijzen en 10 hoofdprijzen. Alle loten werden verkocht en iedereen had prijs. De 10 hoofdprijzen werden extra verloot. Na deze happening werd de secretaris Lia Schroeder in het zonnetje gezet voor al haar werkzaam heden en alle herdenkingen, die zij uitvoerde met of zonder banier. Geweldig Lia, nogmaals bedankt.

Nu was het wachten op het hoogtepunt, het warme buffet van de firma Cox. Het was een geweldige verzorging en mooi opgemaakte schalen van veel lekkernijen. Na het diner en een afscheidsgeschenk voor eenieder, was de middag al weer ten einde. 

Fijne kerstdagen en een voorspoedig 2019.

Naar de foto's van dhr. Pim Ermers: >

Nieuws