Laatste contactavond met schieten Afdeling Roermond en Venlo

27 November 2018 - uur

Op maandag 12 november 2018 heeft de Afdeling Roermond en Venlo de laatste contactavond met schieten bij schietvereniging SVDL mogen beleven. Zoals gebruikelijk was de avond goed verzorgd met een hapje en een drankje. Gedurende de loop van de avond hebben we geschoten op zgn. “Gelukskaarten”. Dit zijn kaarten waarbij het onmogelijk is om te zien welke getallen geraakt worden. Zoals de naam al aangeeft is het schieten op deze kaarten echt een zaak van veel geluk. De winnaars van deze laatste schietavond in willekeurige volgorde waren:
Leo Ruijters, Lia Schroeders en Thei Verstappen. Deze drie gelukkigen ontvingen uit handen van Thei Willen een kleine lekkernij voor hun prestatie.

Ook werd Peter Krebbeks nog eventjes in het zonnetje gezet. Peter is namelijk als enige schutter in het jaar 2018 op alle schietavonden komen opdagen. Een unieke prestatie, en daarvoor werd Peter beloond met een doosje lekkere bonbons.

Verder hebben wij deze avond de winnaar van de interne competitie 2018 bekendgemaakt.

  • Op de derde plaats is geëindigd: Jan van Dijck met 511 ringen.
  • Op de tweede plaats is geëindigd: José Willen met 513 ringen.
  • En tenslotte is op de eerste plaats geëindigd: Hub Aendekerk met 523 ringen.

Helaas was Jan van Dijck verhinderd, waardoor hij zijn bronzen medaille nog tegoed heeft. Voor de tweede plaats hebben we een zilveren medaille aan José Willen overhandigd, terwijl voor de eerste plaats een gouden medaille aan Hub Aendekerk overhandigd werd. Omdat Hub de interne competitie weer gewonnen heeft, ontving hij tevens voor de tweede keer de wisselbeker, waardoor deze weer wat vaster in bezit is gekomen.

Naar de foto's van mevr. Lia Schroeders: >

Nieuws