Een veteraan vertelt, Luitenant Generaal Hans van Griensven

04 Maart 2018 - uur

“Luisteren, begrip, actie, leiderschap en communiceren”.

Tijdens “Een veteraan vertelt” georganiseerd door de Bond van Wapenbroeders Afdeling Roermond en Venlo op vrijdag 23 maart 2018 in het Generaal Spoorpaviljoen, geven wij Luitenant Generaal Hans van Griensven een podium, waarbij hij met ons zijn ervaringen zal delen over zijn diverse uitzendingen alsmede zijn rol als Inspecteur Generaal van de Krijgsmacht en Inspecteur der Veteranen en Inspecteur der Reservisten.

Het belooft een zeer interessante avond te worden met deze veteraan, in actieve dienst, aan het woord (en beeld). Zoals hij zelf aangeeft, hij voelt zich als “een koning zonder rijk” in zijn functie als Inspecteur van de Krijgsmacht. Een man met veel invloed , maar geen macht. Hij verwachtte in zijn eerste jaar als IGK “minimaal 5000 likes op de facebook website”….Dat eerste jaar zit er in maart op. 

Wapenbroeders, veteranen en oud gedienden maar ook alle overige belangstellenden zijn met hun eventuele partners van harte welkom in het Generaal Spoorpaviljoen in het Nationaal Herdenkingspark Roermond aan de Maastrichterweg 19 in Roermond op vrijdag 23 maart 2018 om 19.00 uur. De koffie staat klaar.

Aanmelden is gewenst  via  veteranentreffen1roermond@gmail.com  of tel. 06 37194396. Daarbij aangeven met hoeveel personen u komt. 

Graag willen we u voor meer informatie verwijzen naar onze website www.wapenbroederszuid.nl/afdelingen/roermond-en-venlo

Nieuws