Prettige jaarwisseling en een goed 2022 toegewenst

18 December 2021 - uur

Beste Wapenbroeders en alle andere geïnteresseerden,

We zijn weer terug bij af! Op dinsdag 14 december 2021 tijdens het avondeten meegeluisterd met de persconferentie van ons nog demissionair kabinet. Helaas moeten we ons de komende feestdagen alweer instellen op beperkingen. De afgelopen weken zijn al veel herdenkingen, bijeenkomsten en recepties afgelast door het oplaaien van het coronavirus.

Gelukkig hebben we in oktober nog kunnen genieten van een fantastische Bondsdag op de Lgen Bestkazerne in Vredepeel. Vooral omdat er op deze dag geen beperkende maatregelen waren en het weer ook behoorlijk meespeelde, hebben we samen met de Inspecteur Generaal der Krijgsmacht, Lgen Van Sprang tijdens de ceremonie de oude vertrouwde Bondsbanier vervangen voor een nieuwe Bondsbanier. Na de ceremonie bestond er volop gelegenheid om elkaar weer uitvoerig te spreken in een gezellige sfeer en was er zelfs de mogelijkheid om een dansje te wagen.

Mocht onze regering het toestaan, dan hoop ik dat we komend jaar nog de een of andere nieuwjaarsreceptie samen kunnen vieren. Voor de komende feestdagen wens ik jullie, mede namens het gehele Dagelijks Bestuur van het RCT WZ-NL, een gezegende kerst, een goed uiteinde en begin van het nieuwe jaar! Blijf vooral gezond en vier samen met familie en vrienden. Natuurlijk in beperkt gezelschap en met mate!

Dre van de Ven

Voorzitter

Nieuws