Halfjaarlijkse PR-vergadering RCT WZ-NL

22 November 2018 - uur

Op 20 november 2018 vond de 2e halfjaarlijkse PR-vergadering plaats voor de samenwerkende afdeling van het Regionaal Coördinatie Team Wapenbroeders Zuidelijk Nederland (RCT WZ-NL). In een goede harmonie en een prettige sfeer werden diverse aangelegenheden besproken zoals de PR-activiteiten van het afgelopen jaar en voor het komende jaar.

Dhr. Frans Verstappen vertelde op een enthousiaste wijze over de PR-activiteiten, die de Afdeling Cranendonck uitvoert. Met ‘Cranendonck Actief’ trekken zij wekelijks belangstellenden naar hun bijeenkomsten. De Fakkelestafette is door de afdeling neiuw leven ingeblazen en ook de belangstelling voor de jaarlijkse Veteranenmis is groeiend.
Daarnaast verzorgt de Afdeling Cranendonck nog gastlessen op basisscholen. Hierin wordt aandacht besteed aan de bevrijding, het Suffolk regiment en aan de vrijheid.

Dhr. Edwin Jacobsz verzorgt mede namens de ‘Stichting Op Vleugels der Vrijheid’ gastlessen in de omgeving van Echt-Susteren. Hij toonde de aanwezigen een zeer fraaie PowerPointpresentatie met veel mooie templates en foto’s. Vanwege een technisch mankement konden helaas de vele, in de presentatie opgenomen korte video’s, niet getoond worden.

De doelstelling van de bijeenkomst om elkaar te informeren en vooral te stimuleren op PR-gebied is deze avond zeker gehaald. De deelnemers konden terugkijken op een zeer geslaagde avond.

Naar de foto’s van dhr. Pim Ermers: >

Nieuws