Rabo ClubSupport: Stem op Wapenbroeders, Afdeling Ospel

08 Oktober 2020 - uur

Rabo ClubSupport: Stem op Wapenbroeders, Afdeling Ospel

Een club is zoveel meer dan een club. Het is de plek waar de buurt samenkomt, waar je iedereen kent, waar je jezelf kunt zijn en waar we elkaar en de buurt sterker maken. Rabo ClubSupport biedt kennis, een netwerk en financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. 
Ondersteun met uw stem het in stand houden van herdenkingen Een van de belangrijke doelen van de Wapenbroeders afd. Ospel is het organiseren van herdenkingen met een eigen banierwacht. Verder het bevorderen van vriendschap tussen oud-militairen en hun sponsoren.

In september 2019 vierde de Afdeling Ospel haar druk bezochte 40-jarig jubileum bij Eynderhoof in het kader van 75 jaar bevrijding. Nogmaals een bevestiging dat er behoefte is aan alles wat met veteranen en herdenkingen te maken heeft. De 4-mei herdenking in Nederweert en de jaarlijkse herdenking op de Britse begraafplaats staan traditioneel hoog op de prioriteitenlijst. Een ander goed voorbeeld is de jaarlijkse reis die de Wapenbroeders in samenwerking met de Heemkundevereniging Nederweert maakt naar de Amerikaanse begraafplaats Henri-Chapelle, waar een herdenking wordt georganiseerd ter ere van de Amerikaanse soldaten die hun leven verloren in onze regio.

Als lid van de Rabobank kunt u uw stem uitbrengen op clubs en verenigingen uit uw buurt. De stemperiode eindigt op 25 oktober 2020.  Door in te loggen in de app of op onze website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kunt u klikken op Rabo ClubSupport. In november 2020 is de Finale en uitreikingen van de Rabo ClubSupport. Hou de pagina van jouw lokale bank in de gaten voor meer informatie over de lokale uitreiking.

Breng HIER uw stem uit >>

De Wapenbroeders zijn ook op zoek naar nieuwe leden. Was u in dienst en wilt u deelnemen aan onze activiteiten? Wordt dan lid van onze vereniging!
Draagt u onze oud-soldaten een warm hart toe? Wordt dan donateur!! U kunt voor informatie contact opnemen via onze secretaris. tel: 06-51238413
E-mail: ospel@wapenbroeders.nl  www.wapenbroeders.nl/afdelingen/limburg/ospel

Nieuws