Mijnstreek - Nieuws

In Memoriam: dhr. Theo Vervoort, Afd. Mijnstreek

12 augustus 2020
In Memoriam: dhr. Theo Vervoort, Afd. Mijnstreek

Op zondag 9 augustus 2020 is Wapenbroeder Theo Vervoort in het Zuyderland MC in Heerlen overleden. Theo is 77 jaar oud geworden.

Theo was een bijzonder enthousiast lid van de Bond van Wapenbroeders, de Afdeling Mijnstreek alsmede was hij een warm pleitbezorger voor het RCT WZ-NL. Hij kenmerkte zich als een zeer betrokken en een bijzonder persoon, die als Wapenbroeder alom werd gewaardeerd.

Theo was altijd en overal aanwezig bij diverse activiteiten in het zuiden van het land. Ook zag Theo er niet tegenop om half Nederland door te rijden om als lid van het Exercitie Team van de Bond van Wapenbroeders bij een uitvaart de laatste eer te bewijzen aan een mede Wapenbroeder danwel om de Bond te vertegenwoordigen tijdens een ceremoniële bijeenkomst ergens in het land.

Typerend voor Theo waren zijn messcherpe observaties en zijn humoristische opmerkingen. Zijn grappen en grollen zullen wij dan ook zeker missen. Echter, Theo blijft altijd bij ons in het hart gesloten, bij zijn kameraden en mede Wapenbroeders.

De uitvaartmis met Bondseer zal plaatsvinden op zaterdag 15 augustus 2020 om 11.00 uur in de parochiekerk Grote St. Jan, Sint Jansstraat in Hoensbroek, aansluitend gevolgd door de crematie in het crematorium te Heerlen, Imstenraderweg 10.

Copyright © 2021 Wapenbroeders zuidelijk Nederland
Copyright © 2021 Wapenbroeders zuidelijk Nederland
Webdesign & CMS by Downdijk