Petanque en BBQ bij Afd. Midden-Brabant

09 Augustus 2022 - uur

Op vrijdagmiddag en avond 5 augustus 2022 was een aantal leden en donateurs met partners van de Afdeling Midden-Brabant gezellig met elkaar aanwezig op het terrein van Petanquevereniging V.O.P. in Udenhout. Door het echtpaar Verhagen werden de aanwezigen gastvrij ontvangen met koffie of thee. Natuurlijk ontbrak een stukje vlaai niet.

Spelleider Hans Verhagen formeerde aansluitend de teams. In 2 spelronden zette iedereen zich in voor het maximale resultaat. De ballen werden met veel enthousiasme en fanatisme over de baan gegooid. Om goed te zien welke bal het dichste bij de but lag, werd met enige regelmaat een centimeter gebruikt.  Het goede spel van de dames viel bijzonder op. Toch was het een heer, die met de meeste punten ging strijken, te weten Johan Verhoof. Hij nam van de voorzitter Jan Schrijver de wisselbeker in ontvangst, die hij voorlopig in zijn bezit mag hebben en volgend jaar kan verdedigen.. 

Na het spel was het tijd voor de BBQ. Het was bijzonder lekker en daarbij ook nog lang gezellig. Onze leden en donateurs vonden het weer bijzonder geslaagde activiteit.

Naar de foto's van Hans en Ineke van Kleijnenbreugel: >

Nieuws