Nieuwjaarsbijeenkomst Afdeling Midden-Brabant

04 Januari 2020 - uur

De Afdeling Midden-Brabant hield op zaterdag 4 januari 2019 haar jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst in gebouw "Levensbouw" in Tilburg. Wapenbroeders, Wapenzusters en donateurs en enkele belangstellenden waren aanwezig om elkaar en het bestuur van de Afdeling Midden-Brabant de beste wensen voor het komende jaar over te brengen. Onder meer waren van het Bondsbestuur mevr. Saskia Heezen en dhr. Klaas Orsel aanwezig.

De Voorzitter van de Afdeling Midden-Brabant, dhr. Jan Schrijver, begon zijn toespraak met een terugblik op het jaar 2019 waarin veel aandacht was besteed aan 75 jaar herdenking van de bevrijding in Goirle en Tilburg. Ook dit jaar 2020 staat weer een aantal activiteiten op stapel. Jan Schrijver lichtte een tipje van de sluier op. Vervolgens werd een toost uitgebracht, waarmee ook het nieuwe verenigingsjaar werd ingeluid.

Tijdens de loterij konden weer veel prijzen en prijsjes worden gewonnen en vervolgens weer worden geruild. Tegen 17.00 uur keerden de laatste deelnemers weer huiswaarts, Zij konden terugkijken op een gezellige middag.

Naar de foto’s van dhr. Hans Kroes >

Nieuws