Zomer barbecue Afd. Cranendonck groot succes en afgedeling gaat op bezoek

02 September 2022 - uur

Voor een goede ‘zomer barbecue’ zijn er een paar ingrediënten nodig. Goed weer, lekkere diversiteit in vlees en vis, lekker drinken en bovenal goede vrienden (Wapenbroeders) om je heen. Dat alles kwam samen op de barbecue op vrijdag 12 augustus 2022 georganiseerd door de Afdeling Cranendonck. Het weer was fantastisch en lekker eten was er in overvloed. De drankjes bier, fris en wijn waren lekker en koel.

Ook de Wapenbroeders van de Afdeling Weert waren op uitnodiging ook in grote getale gekomen. Met maar liefst 44 personen bestaande uit Wapenbroeders en enkele partners werd deelgenomen aan de barbecue in de café- zaal ‘De Wielerbaan’ in Budel. Een compliment aan de uitbater die alles perfect verzorgd had. Naast het feit dat de voorzitter van de Afd. Cranendonck, Rene Vos, een woordje had voorbereid om de mooie samenwerking op een ludieke manier te benadrukken en de aanwezigen te bedanken werd hij ook zelf in het zonnetje gezet. Zijn in coronatijd ontvangen ‘lintje’ en zijn bevordering tot reservekapitein der Fuseliers werd bezegeld met een mooie gift uitgereikt door Math Roost, secretaris van de Afdeling Cranendonck.

Een mooie en gezellige activiteit die voor herhaling vatbaar is. Daarnaast wederom een mooie samenwerking tussen twee naburige afdelingen die elkaar verstaan als het gaat om gezamenlijk maar ook separaat optreden en organiseren. Dit ‘smaakt naar meer’ om in barbecue termen te blijven. 
Naar de foto's van Afd: Canendonck: >

Wapenbroeders Afdeling Cranendonck op bezoek.
Onze Wapenbroeder Sjaak Rademaekers verblijft momenteel in het verzorgingstehuis Marienburgt in Budel. Om hem in voor Sjaak lastige periode te steunen is de Afdeling Cranendonck afgereisd naar het verzorgingstehuis in Budel. Onder het genot van koffie en vla werd Sjaak en zijn kinderen verrast door ons bezoek. Sjaak de beste wensen van onze afdeling Cranendonck toegewenst dit ook door hen die niet op 23 augustus 2022 aanwezig konden zijn. 
Naar de foto's van Afd: Canendonck: >

Nieuws