Jaarvergadering Afd. Cranendonck

10 April 2022 - uur

Op 31 maart 2022 vond, na een onderbreking van 3 jaar, wederom een fysieke jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats van de Wapenbroeders, Afdeling Cranendonck.

Allereerst werd er stil gestaan bij de overleden Wapenbroeders: Dries Claassen, Sjef Vestjens, vriend van de Wapenbroeders Wiel Peerlings en natuurlijk Jim Overklift. Na het gezamenlijke gebed ‘Onze Vader’ werd er ook stil gestaan bij mooie en bijzondere momenten. Zo was er de uitreiking van het Verenigingskruis van Verdienste van de Bond van Wapenbroeders aan Frans Verstappen en het ereteken van de Afdeling Cranendonck aan Toon Immers en Frank van de Waardenburg in 2021.

De bijzondere verdiensten werden tijdens de vergadering ook vermeld aan Wapenbroeders van onze afdeling die op een bijzondere wijze de Wapenbroeders uitdragen en zodoende, het visite kaartje zijn van onze vereniging. Zij doen net dat extra’s waarop wij als afdeling meer dan trots mogen zijn.

Onze leden van het Exercitieteam, die met trots hun inzet leveren tijdens herdenkingen in o.a. Roermond, Wageningen en Den Haag maar ook bij uitvaarten met Bondseer en vele andere gelegenheden. Een blijk van waardering werd dan ook gegeven aan Toon van Kessel, Jan Hendriks en Math Roost. Ook Tom van Mierlo viel de eer te beurt voor zijn bijdrage in het project de Wounded Warriors Nederland met o.a. zijn vele fietstochten en publicaties in de VI en checkpoint (zie foto’s).

De agenda werd afgehandeld met weer een mooi programma voor 2022. Afgesloten werd er met een presentatie door Thei Verstappen uit Kelpen-Oler met de presentatie DVD ‘Uitvaart met Bondseer” door Wapenbroeders. Een bijzondere presentatie om stil van te worden. Hierbij een oproep om Thei Verstappen ook eens uit te nodigen voor uw afdeling. De avond werd gezellig afgesloten met een drankje en hapje.  

Naar de foto's: > 

Nieuws