Afd. Cranendonck bedankt leden voor jarenlange inzet

28 November 2021 - uur

Op 27 november 2021 heeft het bestuur van de Bond van Wapenbroeders, Afdeling Cranendonck twee Wapenbroeders gehuldigd. De heren Frans Verstappen en Toon Immers werden beide verrast met een bezoek door het voltallige bestuur, nu de geplande jaarlijkse saamhorigheidsavond vanwege coronaperikelen was afgelast. Frans Verstappen en Toon Immers namen afscheid na vele jaren als bestuurslid te hebben gediend.

Toon Immers werd in Soerendonk bezocht. Toon heeft een uitstekende staat van dienst en diende vele jaren als bestuurslid. Aan Toon Immers werd naast een blijvend aandenken aan de Wapenbroeders ook een mooi boeket aan zijn vrouw Riek gegeven. Frans Verstappen werd in Budel-Schoot bezocht. Frans ontving naast een blijvend aandenken en een mooi boeket voor zijn vrouw Annie nog een bijzondere onderscheiding.

Frans Verstappen heeft zich gedurende 21 jaar op uitmuntende wijze ingezet voor de doorontwikkeling van de Wapenbroeders afdeling Cranendonck. Daarin heeft hij een brug geslagen tussen oudere en jongere Wapenbroeders met als gevolg een bloeiende afdeling met veel toekomstperspectieven. Frans was jarenlang ‘het gezicht’ van de afdeling Cranendonck en vertegenwoordigde onze afdeling in regionaal- en lokale overleggen. Naast penningsmeester was Frans ook voorzitter. Voor zijn bijdrage werd, door het landelijk bondsbestuur, aan Frans dan ook de Bondsmedaille toegekend. Een mooie onderscheiding voor vele jaren van bijzondere inzet.

Beide vertrekkende bestuursleden hopen we nog vaak te mogen ontmoeten bij onze activiteiten.

Naar de foto's van de Afdeling Cranendonck:> 

Nieuws