Roermond / Venlo - Nieuws

In Memoriam: Huub Creemers, Afd. Roermond en Venlo

29 juli 2020
In Memoriam: Huub Creemers, Afd. Roermond en Venlo

Veel te jong, hij was pas 62, is ons lid Huub Creemers plotseling van ons heen gegaan.

Toen Huub zijn militaire dienstplicht vervulde zocht hij het avontuur en hij meldde zich in 1979 vrijwillig voor de Unifil vredesmissie van de Verenigde Naties de z.g. blauwe baretten. In Libanon moest Dutchbatt een bijdrage leveren om de strijdende partijen: het Israëlisch leger en de Haddad-militie enerzijds en de Palestijnse PLO en de Amal beweging anderzijds, proberen uit elkaar te houden. Dit was een heftige tijd voor de jonge mannen.
Na terugkeer van de Libanon missie in 1980 zocht Huub wederom het avontuur; hij wilde de wereld zien en werd  internationaal vrachtwagen chauffeur. Soms was hij weken, zelfs maandenlang onderweg met bestemmingen over nagenoeg de hele wereld van Rusland, India, Syrië en soms naar oorlogsgebieden zoals Bosnië. 
Later, toen zijn gezin wat meer aandacht vroeg reed hij alleen nog op Europa en was zodoende meestal in de weekenden thuis.
In 2004 werd hij lid van de Wapenbroeders afdeling Roermond, waar hij zich verbonden voelde met kameraden die ook uitgezonden waren geweest. 
Toen hij voor zijn werk afgekeurd werd vulde hij zijn tijd met koken en een grote hobby was zijn motor. 

De afscheidsdienst met volledige Bondseer heeft plaatsgevonden op dinsdag 27 juli 2021om 10:30 uur in de Kerk van de H. Gertrudis te Maasbracht, waar de Banierwacht en enkele Wapenbroeders in aanwezigheid van zijn familie, vrienden en kennissen op waardige wijze de laatste eer aan Huub hebben bewezen. Daarna is hij begraven op de Algemene Begraafplaats te Maasbracht. 
    
Wij wensen zijn echtgenote Leny, de kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

Naar de foto's van dhr. Pim Ermers: >
Naar de foto's van dhr.. Wiel Mackus: > 

 

Copyright © 2021 Wapenbroeders zuidelijk Nederland
Copyright © 2021 Wapenbroeders zuidelijk Nederland
Webdesign & CMS by Downdijk