Roermond / Venlo - Nieuws

Geannuleerd: Opening Veteranencafé ‘t Paradies te Roermond

13 maart 2020
Geannuleerd: Opening Veteranencafé ‘t Paradies te Roermond

Mededeling 't Paradies: Niet vanwege de datum (vrijdag, de 13e) maar uiteraard vanuit onze verantwoordelijkheid voor uw en onze gezondheid menen we er goed aan te doen om in navolging van de nationale richtlijnen waar bijeenkomsten van grote groepen worden afgeraden ook de opening van ons veteranencafé in ’t Paradies te Roermond op 22 maart 2020 uit te stellen tot een latere datum.

We doen dit uiteraard met pijn in het hart. We hadden een mooi programma voorbereid voor deze eerste bijeenkomst, maar we gaan ervan uit dat iedereen zal begrijpen, dat we niet anders kunnen.

Als de verspreiding van de ziekte binnen afzienbare tijd tot stand is gebracht en de maatregelen weer versoepeld kunnen worden, nodigen we u graag weer uit. We denken daarbij aan de datum die we als tweede bijeenkomst in gedachten hadden om die nu als start te betitelen: zondag 17 mei.

Noteert u die datum alvast in uw agenda. We houden dan hetzelfde schema aan: Ontvangst tussen half 12 en 12 uur, start officieel gedeelte om 12.30 uur en ook die dag bieden we u in de middag vanaf 14.00 uur een exclusief programma aan. Deze keer geen lezing over Roermond in de oorlogsjaren, maar een muzikaal programma met medewerking van het Roermonds Theaterkoor en De Polkadots, aan elkaar gepraat door Piërre Backus. We kunnen u verzekeren, dat u met een vrolijk gevoel rond half zes ons centrum verlaat. Te zijner tijd ontvangt u nog concrete informatie.

Copyright © 2022 Wapenbroeders zuidelijk Nederland
Copyright © 2022 Wapenbroeders zuidelijk Nederland
Webdesign & CMS by Downdijk