Zeer geslaagde Kerstviering Afdeling Roermond en Venlo

19 December 2017 - uur

Op zondag 17 december 2017 hebben wij traditiegetrouw onze jaarlijkse Kerstviering gehouden. Zo’n 70 Wapenbroeders en zusters waren die middag vanaf 14.00 uur in Café-zaal de Ster te Maasniel. De middag werd geopend door onze voorzitter die in het kort sommige gasten begroette, de Bondsvertegenwoordiger Ad Kroeseklaas, onze erevoorzitter Edwin Jacobsz en een aantal gasten van de Afdeling Ospel. Ook onze eigen leden werden natuurlijk hartelijk verwelkomd, variërende in de leeftijd van 94 tot 11. Er werd een moment stil gestaan bij onze mannen en vrouwen van defensie die op welke plaats ter wereld gedurende deze tijd uitgezonden zijn. Hub Aendekerk sprak de kerstboodschap uit. De dames van het bestuur(inclusief Rita en Gerda)  werden voor hun vele vrijwilligers werk bedankt en kregen een kleine attentie. Ook Pim Ermers, onze eigen hoffotograaf, werd hartelijk bedankt voor zijn inzet. Hij heeft weinig evenementen gemist en was altijd paraat met zijn camera. Voor hem een klein flesje wit sap, waar hij zo van houdt.

De maaltijd die al een aantal jaren door de Firma Cox verzorgd wordt, was weer prima. Voor de tombola hadden we naast de door ons zelf aangeschafte prijzen weer een paar mooie prijsjes gekregen van onze vaste donateurs, Juwelier/goudsmid Ton van Hout, Mode in Wonen en slapen Tjeu Linssen, Cafetaria de Friterie, Chocolaterie Rousseau en Bakker Bart. Onze donateurs, hartelijk dank.

De middag die tot ca 19.00 uur duurde, was heel gezellig met een hapje, een drankje en zachte achtergrond muziek. Dank ook aan onze gastheren van de Ster, perfect geregeld. Voor volgend jaar hebben we 16 december geboekt!!!

Rest ons namens het bestuur een ieder, ook onze zieke leden, fijne Kerstdagen toe te wensen en een goeie Rutsch in 2018. Wij hopen u allemaal terug te zien op zondag 7 januari 2018 om 14.00 uur, wederom in café zaal de Ster, voor onze Nieuwjaarsreceptie. Hapjes worden geserveerd tijdens deze bijeenkomst.

De foto’s zijn natuurlijk ook deze keer weer gemaakt door onze eigen Pim. 
Naar de foto's: >  

Nieuws