Laatste contactavond met schieten Afdeling Roermond en Venlo

19 November 2017 - uur

Op maandag 13 november 2017 hebben wij de laatste contactavond met schieten bij schietvereniging SVDL mogen beleven. Zoals gebruikelijk was de avond goed verzorgd met een hapje en een drankje. Gedurende de loop van de avond hebben we weer op de bekende bolletjes geschoten. Dit is een miniatuur-uitvoering van de schietdoelen, zoals die door de schutterijen o.a. op het O.L.S. gebruikt worden (zie de foto’s van Thei Willen).

Over het algemeen werd er zeer goed geschoten want er waren drie kavelrondes nodig om de winnaars te kunnen aanwijzen. De winnaars van deze schietavond waren:

  • op de derde plaats: Hub Aendekerk.
  • op de tweede plaats: Lia Schroeders.
  • en op de eerste plaats: Gerda Aendekerk.

Verder hebben we deze avond de winnaar van de interne competitie 2017 bekend gemaakt.

  • Op de derde plaats is geëindigd: Gerda Aendekerk met 514 ringen.
  • Op de tweede plaats is geëindigd: Jan van Dijck met 519 ringen.
  • En tenslotte is op de eerste plaats geëindigd: Hub Aendekerk met 523 ringen.

Voor de derde en de tweede plaats hebben we respectievelijk een bronzen en een zilveren medaille aan Gerda en Jan overhandigd, terwijl voor de eerste plaats de nieuwe wisselbeker aan Hub Aendekerk overhandigd werd.
Omdat Hub vorig jaar voor de derde keer achter mekaar de “Thei Willen” – wisselbeker gewonnen heeft, is er in 2017 een nieuwe wisselbeker gekomen. Deze wisselbeker is door Hub Aendekerk gesponsord, waardoor deze beker vanaf nu als de “Hub Aendekerk” – wisselbeker door het leven zal gaan.

Naar de foto's van dhr. Thei Willen: >

Nieuws