Een veteraan vertelt, Wilbert Beurskens

09 Oktober 2017 - uur

Op 20 oktober 2017 geven wij onze veteraan Wilbert Beurskens wederom een podium om zijn verhaal te vertellen over hoe het, twee jaar na dato, met hem gaat. Op 26 februari 2016 stond Wilbert in het Generaal Spoorpaviljoen en vertelde ons over zijn uitzending naar  Bosnië in het voormalige Joegoslavië in 1995. Zijn ervaringen waren zo heftig dat hij en zijn team het nodig vonden een terugreis per fiets te ondernemen naar hun compound in Santici en naar Sarajevo. Op vrijdag 20 oktober a.s. zal hij het vervolg van zijn verhaal met ons delen met beeld en geluid. “Op missie met het 1 Nederlands/Belgische Verenigde Naties Logistiek Transsportbataljon”, het  vervolg in woord en beeld…. Het zal weer een zeer interessante ervaring worden.

Wapenbroeders, veteranen en oud gedienden maar ook alle overige belangstellenden zijn met hun eventuele partners van harte welkom in het Generaal Spoorpaviljoen in het Nationaal Herdenkingspark Roermond aan de Maastrichterweg 19 in Roermond op vrijdag 20 oktober om 19.00 uur. De koffie staat klaar.

Aanmelden is gewenst  via  veteranentreffen1roermond@gmail.com  of tel. 06 37194396. Daarbij aangeven met hoeveel personen u komt. 

Nieuws