Een veteraan vertelt Engelandvaarders, het verhaal van 2e WO veteraan Leo Hendrikx (1923)

04 Augustus 2017 - uur
Tijdens “Een veteraan vertelt”, georganiseerd door de Bond van Wapenbroeders Afdeling Roermond en Venlo op vrijdag 25 augustus 2017, hebben wij de eer om 2e Wereldoorlog veteraan, oud Indië-veteraan en oud KLu/RAF vlieger, Leo Hendrikx (geboren in Roermond 1923) een podium te bieden. Hij zal ons informeren over de drie belangrijkste routes die de Engelandvaarders gebruikten om hun doel te bereiken alsmede over sommige spectaculaire ontsnappingen vanuit bezet gebied naar Engeland. Het belooft een zeer enerverende avond te worden met deze bijna 94 jaar oude veteraan van het eerste uur.
 
Wapenbroeders, veteranen en oud gedienden maar ook alle overige belangstellenden zijn met hun eventuele partners van harte welkom in het Generaal Spoorpaviljoen in het Nationaal Herdenkingspark Roermond aan de Maastrichterweg 19 in Roermond op vrijdag 25 augustus 2017 om 19.00 uur. De koffie staat klaar. Aanmelden is gewenst via veteranentreffen1roermond@gmail.com of tel. 06 37194396. Daarbij aangeven met hoeveel personen u komt.
 
Graag willen we u voor meer informatie verwijzen naar onze website www.wapenbroederszuid.nl/afdelingen/roermond-en-venlo
Nieuws