25ste “Een veteraan vertelt” in Generaal Spoorpaviljoen Roermond.

13 Februari 2017 - uur

Veteranen, Wapenbroeders en alle andere belangstellenden kunnen op 24 februari 2017 om 19.00 uur gaan luisteren naar een jonge veteraan, sergeant 1 Thijs over zijn uitzendingen naar o.a. Irak en Afghanistan (2 keer). Wij zullen hem een podium bieden om vanuit zijn ogen en gevoelens, aan de hand van beeld en geluid, zijn ervaringen met ons te delen over zijn uitzendingen naar Irak en Afghanistan.

Ook deze avond mogen we naar een ervaren veteraan luisteren in het Nationaal Herdenkingspark aan de Maastrichterweg 19 in Roermond.  We kunnen zijn beleving en onuitwisbare indrukken op ons laten inwerken. 
Na de pauze is er gelegenheid om vragen te stellen.  Vragen, die doorgaans nog al wat losmaken bij de aanwezigen.Het belooft weer een enerverende avond te worden, georganiseerd door de Bond van Wapenbroeders Afdeling Roermond en Venlo.

Limburgse veteranen, Wapenbroeders en belangstellenden zijn met hun eventuele partners van harte uitgenodigd in het Generaal Spoorpaviljoen te Roermond op vrijdag 28 oktober om 19.00 uur. 

Aanmelden is gewenst via  veteranentreffen1roermond@gmail.com of tel. 06-37194396. Graag even aangeven met hoeveel personen u komt. De koffie staat klaar. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze website: www.wapenbroederszuid.nl/afdelingen/roermond-en-venlo  

 

Nieuws