Nieuwe website samenwerkende afdelingen Wapenbroeders

20 December 2014 - uur

Het is zover!  Vanaf vandaag beschikken de samenwerkende afdelingen van de Bond van Wapenbroeders over een nieuwe website www.wapenbroederszuid.nl. Niet onvermeld mag blijven dat de nieuwe website tot stand is gekomen door de vakkundige en zeer behulpzame en meedenkende Adan van Dijk, firma Downdijk in Vakenswaard: voor resultaat gerichte reclame en media. Het is volledig aan hem te danken dat deze website is gerealiseerd.

Met de nieuwe website wordt u ondermeer geïnformeerd over het nieuws en de agenda van de 12 samenwerkende afdelingen in het zuiden van het land. Er zijn veel foto's te bekijken. Ook kunt u lezen bij welke bestuursleden u terecht kunt indien u interesse heeft om een bijeenkomst van een afdeling bij u in de buurt bij te wonen of om informatie in te winnen.

Deze website wordt  regelmatig aangevuld met nieuwe bijdragen over de activiteiten van de samenwerkende afdelingen.

Wij zijn ook te vinden op Facebook. Wellicht kunt u daar een commentaar achterlaten wat u van de nieuwe website vindt en een Like als de website u bevalt. De Afdeling Midden-Brabant en de Afdeling Mijnstreek hebben een eigen Facebookpagina.

Nieuws