2e halfjaarlijkse PR-vergadering RCT WZ-NL

18 Oktober 2017 - uur

Eenmaal per half jaar komen de PR-functionarissen van het samenwerkingsverband Regionaal Coördinatie Team Wapenbroeders Zuidelijk Nederland (RCT WZ-NL) in Nederweert bij elkaar om te praten over PR-aangelegenheden. Ook de leden van het PR-team, die assistentie verrichten bij PR-activiteiten, nemen deel aan deze vergadering. Dit keer werd de bijeenkomst gehouden bij Wiel Mackus, die onder het reisbureau een mooie gelegenheid heeft om gezelschappen te ontvangen.

Onder voorzitterschap van dhr. Frans Maes werden op 10 oktober 2017, na de mededelingen van de voorzitter en de afdelingen, de PR-activiteiten van de afdelingen in het jaar 2017 geëvalueerd. Dit levert, ook voor de andere afdelingen, regelmatig interessante aanbevelingen op. Ook werd tijdens deze vergadering de planning van de PR-activiteiten van de afdelingen voor het jaar 2018 besproken. Andere onderwerpen die aan de orde kwamen waren ondermeer het gebruik van de website www.wapenbroederszuid.nl en de sociale media zoals Facebook en Google+. Hans Kroes verzorgde een presentatie waar bij 8 gouden tips werden gegeven voor een om succesvol nieuwe leden te werven voor een afdeling. Hij deed dit aan de hand van een video.

Het was een interessante avond waarbij ook de nodige discussies werden gevoerd. Deze bijeenkomsten leveren een aanzienlijke bijdrage aan de verbetering van de PR-activiteiten bij de afdelingen van het samenwerkingsverband.

Naar de foto’s van dhr. Pim Ermers >

Nieuws