Bondsmedaille toegekend aan dhr. Atty van Eldik

27 Mei 2017 - uur

Op 27 mei 2017 is aan dhr. Atty van Eldik de Bondsmedaille toegekend. Volledig overrompeld kreeg Atty de Bondsmedaille uit handen van het Bondsbestuurslid, dhr Ad Kroeseklaas. 

Als jong lid is Atty in 1999 toegetreden tot het Dagelijks Bestuur van het toenmalige Gewest Limburg. Van meet af aan heeft de functie van penningmeester vervuld. Zijn deskundigheid op financieel gebied, zijn gedrevenheid en zijn grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel vielen direct op. Hij heeft het werk niet alleen maar van zijn voorganger voortgezet, maar ook waardevolle verbeteringen aangebracht. Daarna is hij op dezelfde wijze doorgegaan binnen het Regionaal Coördinatie Team Wapenbroeders. Ook in deze nieuwe opzet heeft de Atty zich op een uitzonderlijke wijze ingezet om ervoor te zorgen dat de financiële aspecten op een verantwoorde manier konden worden verankerd.

Naast zijn inzet als penningmeester is Atty altijd bereid waar nodig andere werkzaamheden op zich te nemen. Atty is een zeer goede collega, die goed inzetbaar is in teamverband en uitblinkt in zijn taakvervulling.

De uitreiking vond plaats aan het einde van de bestuursvergadering van het Regionaal Coördinatie Team Wapenbroeders Zuidelijk Nederland. Tijdens deze vergadering kwam een groot aantal zaken aan de orde zoals de activiteiten die door afdelingen worden uitgevoerd en de afstemming van een aantal aangelegenheden.

Naar de foto’s van dhr Wiel Mackus: >

Nieuws