Koninklijke Onderscheiding dhr Atty van Eldik

26 April 2017 - uur

Op 26 april 2017 heeft Wapenbroeder de heer Atty van Eldik de Koninklijke Onderscheiding als lid in de orde van Oranje-Nassau met de zwaarden ontvangen in het bijzijn van zijn echtgenote, familie en enkele Wapenbroeders bij het Ministerie van Defensie door demissionair minister Hennis-Plasschaert. 

Sinds 1999 zet dhr. Van Eldik zich in als penningmeester, aanvankelijk bij het Gewest Limburg, aansluitend bij het Regionaal Coördinatie Team Wapenbroeders Limburg en sinds 2011 bij het Regionaal Coördinatie Team Wapenbroeders Zuidelijk Nederland. Zijn deskundigheid op financieel gebied, zijn gedrevenheid en zijn grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel vielen van meet af aan op. Ondanks de diverse uitzendingen in militair verband bleef de heer Van Eldik zich altijd inzetten voor de organisatie.

Sinds april 2016 is de heer Van Eldik ook penningmeester van de Stichting Limburgse Veteranendag. In de korte tijd dat hij deze functie bekleedt heeft hij dringende vernieuwingen ingevoerd, waaronder het digitaliseren van de financiële activiteiten.

Naast de inzet als penningmeester was en is de heer van Eldik altijd bereid waar nodig andere werkzaamheden op zich te nemen. Hij voert op een zeer enthousiaste manier zijn taken uit. Dhr. Atty Van Eldik kan worden gekenmerkt als een fantastische collega, die breed inzetbaar is in teamverband en uitblinkt in zijn taakvervulling.

Naar de foto's van mevr. Ragna van Eldik: >

Nieuws