Dagtocht Wapenbroeders Afdeling Ospel

10 Oktober 2017 - uur

Op vrijdag 29 september 2017 namen 13 leden van de Wapenbroeders, Afdeling Ospel deel aan een dagtocht naar het landgoed aan ’t Kruis en Stokershorst. Om 10.30 uur vertrokken wij, na een korte inleiding door Piet van Gog, vanuit minicamping “de Riet” met  een huifkar, niet zoals enkel dames dachten met paarden, maar met een tractor, vergezeld met een stralende zon naar het landgoed Aan ’t Kruis en Stokershorst.

Op het landgoed, omsloten door een prachtig natuurgebied met grote visvijvers kregen wij een uitleg van Piet van Gog over het verleden en wat we hier allemaal zagen. Na dit bezoek gingen we richting Stokershorst waar wij via een mooie oprijlaan op de plaats van bestemming aankwamen. Op een mooi terras werd de meegebrachte lunch (geweldig verzorgd) met koffie genuttigd. Na een rondleiding met uitleg, werd het tijd huiswaarts te keren.

Op  de minicamping werden we nog verrast met  koffie en een heerlijk stuk vlaai. Mede dank zei het prachtige zonnige weer werd het een geweldig mooie dagtocht.

Naar de foto's van dhr Geleijns: >

Nieuws