Koningsdag in Tilburg op 27 april 2017

23 Maart 2017 - uur

Op 27 april 2017 zal koning Willem Alexander, samen met koningin Maxima, hun dochters en andere leden van het Koninklijk Huis, zijn 50e verjaardag in Tilburg vieren. Al het moois dat Tilburg en zijn omgeving te bieden heeft zal op deze dag tentoon gesteld worden.

Uiteraard is er ook aan de veteranen gedacht! Op speciaal verzoek van het Koningshuis is een zeer mooie en eervolle plaats vrij gemaakt voor veteranen uit Tilburg en omgeving. Op een centrale plaats aan de route komt een tribune te staan die speciaal voor hen gereserveerd is.

Namens het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Tilburg, mogen wij veteranen uit het Hart van Brabant uitnodigen.

Veteranen zijn welkom om 10.30 uur. Vanaf de tribune kunnen zij kijken naar één van de 13 werelden uit het koningsdagprogramma: het groene Hart van Brabant. Tijdens deze parade presenteert de regio zich aan de koninklijke familie (die ook plaats zullen nemen op één van de tribunes) en het hele land. Na de parade vervolgt de koninklijke familie haar route door de stad. Via beeldschermen kunt u het gehele programma volgen. Het koningsdagprogramma duurt tot 13.00 uur.

Bent u veteraan en wilt u met Koningsdag ook op deze tribune zitten? Meldt u dan voor 3 april 2017 aan via onderstaande link.

Zoals u zult begrijpen is het aantal plaatsen beperkt. Mochten er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen, dan zijn we helaas genoodzaakt om mensen teleur te stellen.

Link naar aanmeldformulier: http://eepurl.com/cFOp3P

Link naar de QR-code, klik hier

Nieuws