Herdenkingsdienst Cranendonckse veteranen

28 Augustus 2017 - uur

Op zaterdag  9 september 2017 om 19.00 uur vindt er een herdenkingsdienst plaats voor de Cranendonckse Veteranen. De Heilige Mis vindt plaats in de kerk O.L.V. Visitatie te Budel. Deze herdenkingsdienst is begonnen als eerbetoon aan de Indië- en Nieuw-Guinea veteranen van de gemeente Cranendonck. Speciaal in deze kerkdienst worden dan ook de gevallenen van de gemeente Cranendonck herdacht. Naast deze groep veteranen is er ook aandacht voor andere groepen veteranen van toen en van nu.

In de kerkdienst staat het thema Oorlog en Vrede centraal. Aan de mis wordt deelgenomen door de Wapenbroeders uit de gemeente Cranendonck en veteranen uit Noord Limburg. Trompettist Rob Lenders zal met de Last Post een eerbetoon brengen.

De herdenkingsdienst wordt georganiseerd in samenwerking met RK Parochie H. Cornelius en het hieraan verbonden kerkkoor, de Wapenbroeders afd. Cranendonck / Noord Limburg en de projectgroep ‘Tropenjaren’. U allen en in het bijzonder onze Cranendonckse veteranen worden uitgenodigd om de dienst bij te wonen.

Nieuws